...

Igår mådde jag inte alls bra!! Jag hade mensvärken från helvetet x1000  jag var nära på att skära upp min mage bra flr att få ett slut på det. Men som tur var så gjorde jag inte det! Jag drog till jobbet iaf och som tur blev jag klar lite tidigare så jag kunde gå och Oskar hämtade mig, jag kunde inte ens gå för jag hade så ont. När jag kom hem blev det bara värre och jag fick ta mina tabletter som jag har och Ipren för så ont gjorde det verkligen! Jag grinade så mycket igår att det inte finns så mycket kvar att grina. Men senare på eftermiddagen och kvällen blev det bättre och vid 20 tiden var vi ich hämtade Elin vid bussen, och vi åkte vidare till affären och handlade lite till tacosen som vi skulle göra. Det var hur gott som helst!

Senare på kvällen hade jag och Elin "den lilla sjöjungfrun" maraton och hon tyckte att drt var hur roligt som helst nör jag kunde repliker och vad som skulle hända sen och alla sånger! Men så är det nör man sett filmerna 1.000.000 gånger!!! 

Kust nu är jag i vardagsrummet och väntar på att Elin ska vakna. Det blir förmodligen en sväng ner på stan idag. Sen fpr vi se vad som händer mer.