To Stockholm!

Ja mina läsare just nu sitter jag på bussen mot Stockholm och ska hälsa på hemma hos Emily. Igår vid 5-6 på eftermiddagen började jag verkligen känna av min nervositet och jag fick nästan panik! Men som tur var hade jag Oskar som kunde hålla om mig och lugna ner mig. Det kändes riktigt bra att få hela kvällen med Oskar till att bara mysa och ta det lugnt. I morse tänkte jag väl att jag skulle ha lite sovmorgon till 9 men jag var klarvaken 06.40 och då sa jag hejdå till Oskar som skulle åka och jobba. Men det var skönt att vakna så tidigt för då kunde jag ta det lugnt med att packa, duscha och göra i ordning allt och verkligen se så att jag fick med mig allt som jag skulle ha med mig! Jag hann till och med lägga mig på taket och sola ryggen och baksidan av benen i en timme och det var riktigt skönt eftersom att min mage och hela framsidan börjar bli fint brun så måste jag ju göra så att ryggen är på samma nivå!

Men iaf så har jag känt mig väldigt stressad över att jag ska iväg själv, jag vet det låter jättetöntigt men vad ska jag göra då? Jag är såhär liksom. Jag känner mig fortfarande stressa med lite panik i magen och saknaden i hjärtat från att vara ifrån Oskar <3

PS: jag är snart klar med utmaningen om 200 armhävningar jag har 50 kvar! Hur går det för er då? Jag hoppas att ni är på god väg och att ni kämpar rejält! Dom sista 50 gör jag ikväll! Men kommer ändå göra 50 på lördag och söndag!

Men nu ska jag lyssna på musik och försöka ta det lugnt och koppla bort all oro! Puss på er <3