Give me something i don´t know, give me something to care about!

Jag mår jättedåligt över att jag inte har bloggat på länge nu! Jag har varit helt nedstämd dom senaste dagarna och igår tror jag att jag fick ur mig allt. Jag vet inte vad som hände men jag fick ett utbrott här hemma som slutade i att jag inte åt eller drack något jag låg och grina så mytcket så att jag skrek! Mina ögon är helt uppsvullna och jag känner mig uttorkad så därför sitter jag med vattenflaksan i handen hela tiden... Förutom det så mår jag betydligt bättre ibland behöver man bara få ut allt som man håller inne och det var precis det jag fick.
 
Något bra iaf är att min träning börjar visa resultat, det är inga stora skillnader på vågen men det går åt rätt håll och det är något jag är glad över. Jag håller mig också till att äta bra och bara äta onyttigt en dag i veckan. Men då blir det inte bara onyttigheter. Jag väljer äta ute, eller äta lite godis/chips lite sånt. Och jag tycker att det går jättebra!
 
Jag har ringt om jobb denna vecka och väntar bara på att få svar. Det är där jag har sommarjobbat två år så dom hade mitt namn i åtanke, men dom var tvungna att se hur många fler dom behövde efter alla de tagit in från bemanningsföretag. Men jag hoppas verkligen att jag får lite extra jobb för det behöver jag och att jag även får sommarjobba där i år igen, för det skulle vara hur bra som helst!! Vi får se vad som händer "Hoppas på det bästa men fövänta dig det värsta"
 
Jag ska snart ut och försöka jogga 3km, inte för att jag kommer att klara va det men jag ska puscha mig själv så jävla hårt idag så att jag inte bara ger upp för att jag känne rmig lite trött i benen utan att jag verkligen kämpar! så vi satsar väl på 1km idag och sen om det blir så får jag väl gå och jogga på slutet.
Jag hoppas att ni har det bra iaf och att ni får en bra dag!
 
Bjuder på en gammal bild 30/4-10